Puuur Interiors

PUUUR is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van op maat gemaakte kwaliteitsmeubelen. Met hun eigen meubelmakerij en spuiterij, gevestigd in Purmerend, produceren ze een uitgebreide collectie meubelen. Het gebruik van hoogwaardige materialen en hun unieke 2-componenten lak zorgen voor een ongeëvenaarde kwaliteit. Naast de diverse standaardmaten biedt PUUUR ook maatwerk aan. Met PUUUR kun je jouw ideale interieur realiseren, waarbij elk detail perfect op maat wordt gemaakt.

Over Puur Interiors

In 2015 begonnen twee vrienden voor het leven een meubelspuiterij. De spuiterij groeide al snel uit tot een groot succes. In 2018 was het tijd voor de volgende stap: een hoogwaardige meubelmakerij. Het begon met het maken van enkele salontafels voor lokale winkels, maar al snel ontwikkelde het zich tot het leveren van volledige collecties door het hele land. In 2021 betrad PUUUR de particuliere markt en opende in mei 2021 een nieuw Experience Center in Purmerend met een oppervlakte van ruim 650 m2.

Tegenwoordig is PUUUR veel meer dan alleen een meubelmakerij. Het staat voor Nederlands vakmanschap en design. De meubelen zijn een statement op zichzelf, een exclusieve en handgemaakte beleving. Of het nu gaat om een bankstel, een salontafel of een compleet interieur, bij PUUUR staat jouw levensstijl centraal. Elk meubelstuk wordt volledig aangepast aan jouw persoonlijke wensen.

Maatwerk meubels

Alle meubelen in onze PUUUR-collectie zijn verkrijgbaar in uitgebreide standaardmaten, maar maatwerk is ook mogelijk. Wij gaan met jouw wensen aan de slag om precies te maken wat je zoekt en je wensen werkelijkheid te laten worden. We nemen de tijd en zorgen ervoor dat jouw droommeubel passend wordt gemaakt voor jouw interieur.

PUUUR biedt een serie losse meubelen aan die beschikbaar zijn in vele kleuren en afwerkingen. Hiernaast biedt PUUUR maatwerk aan met betrekking tot de afmetingen. Mis jij net jouw gewenste formaat, dan kunnen zij dit meubel altijd naar wens aanpassen!

Eye catchers

De collectie meubelen van PUUUR groeit voortdurend en trekt echt de aandacht in elke interieursetting. PUUUR biedt een uitgebreid assortiment van luxe tafels, wandkasten en slaapkamermeubelen, die beschikbaar zijn in verschillende stijlen, materialen en afmetingen.

Ontdek de uitgebreide collectie van Puur Interiors

Bezoek onze woonwinkel in Venhuizen, dicht bij Hoorn, en ontdek het prachtige assortiment van PUUUR. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te assisteren bij het vinden van de beste producten. Bij ons ben je verzekerd van een unieke en persoonlijke winkelervaring, waarbij je met trots kunt zeggen dat je huis is verrijkt met de prachtige collectie van PUUUR. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat altijd paraat om je te helpen.

Het beste interieuradvies

Neem vrijblijvend contact met ons op voor interieur- of kleuradvies

Vrijblijvende afspraak