PTMD

 • Ben je op zoek naar mooie interieurproducten? Dan is PTMD wellicht iets voor jou! Het merk begon in 1992 met de verkoop van potten en manden, maar heeft inmiddels een uitgebreid assortiment met accessoires voor in huis. Bij ons vind je onder andere prachtige hanglampen, lantaarns en de populaire wandpanelen van dit merk. Ook verkoopt PTMD prachtige robuuste potten, waar het allemaal mee begon.

  Natuurlijke materialen

  De ontwerpers van PTMD kiezen voor natuurlijke materialen zoals steen, metaal en hout. Deze materialen creëren rust en eenheid in elk interieur. Elk item heeft een authentiek verhaal en een eigen ontstaansgeschiedenis, wat bijdraagt aan de allure van uw interieur. Alle meubels zijn zorgvuldig ontworpen en samengesteld. Zoek je iets bijzonders voor jezelf of als cadeau? Kijk dan eens naar de prachtige accessoires van PTMD.

  Stoere en tijdloze interieuritems

  PTMD heeft zoveel mooie schalen, potten, vazen, kaarsen, lampen en meubels dat het lastig is om te kiezen. Maar maakt u zich geen zorgen, want de verschillende items combineren perfect met elkaar. Zo zorgen ze ervoor dat je huis een luxe uitstraling krijgt met een tijdloze elegantie. Het design van dit merk past prachtig bij klassieke, stoere en landelijke interieurs.

  Vakmanschap en passie in elk product

  Bij PTMD zie je vakmanschap en passie in elk product terug. Wil je altijd al een prachtige sfeer in je interieur creëren? Met de unieke accessoires en meubels krijgt je huis karakter. Voeg romantiek toe met mooie vazen en robuuste meubels. PTMD’s collectie is verkrijgbaar bij Deco Enzo.

  Shop nu onze collectie PTMD

  Bezoek onze winkel en ontdek het prachtige assortiment van PTMD. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van de perfecte accessoires en meubels om jouw interieur te verfraaien. Wij staan garant voor een unieke en persoonlijke winkelervaring, waarbij je met trots kunt zeggen dat jouw huis is ingericht met de hoogwaardige producten van PTMD. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten helpen je graag verder.