RAW Stones

 • Raw Stones is ontstaan vanuit de zoektocht naar nieuwe mogelijkheden voor authentieke en unieke karakteristieke vloeren. Binnen Raw Stones is daarvoor een uniek productieproces ontwikkeld. Hiermee kunt u de kenmerkende straatjes uit de Méditerranée met de robuuste uitstraling naar uw huis of bedrijfsruimte brengen.

  Raw Stones combineert een vloer die de uitstraling van originele natuurlijke stenen heeft met de voordelen van een moderne, hedendaagse vloer. Het brengt warmte en sfeer in elke ruimte.

  Wat maakt RAW Stones zo leuk?

  De samenstelling bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten. Bovendien zijn Raw Stones vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor commerciële ruimtes. Dankzij een minimale vloerdikte is ook het gebruik van vloerverwarming mogelijk. De samenstelling van Raw Stones geleidt de warmte uitstekend.

  Raw Stones kunnen geleverd worden met een speciale coating, dit maakt de vloer uitermate geschikt voor bijvoorbeeld badkamers en wellness ruimtes.

  Omdat het productproces volledig in eigen beheer is wordt er maatwerk geleverd zodat de vloer volledig naar uw wens wordt samengesteld. Op deze manier krijgt u een unieke vloer met karakteristieke en warme uitstraling in uw woning of commerciële ruimte.

  Productinformatie

  Raw Stones zijn leverbaar in de types Terpstra, Abbey en Waaltjes

  Terpstra Stones

  Terpstra Stones zijn afdrukken van originele kasseien. Ook wel bekend onder de naam Kinderkoppen. In variërende afmetingen worden de Terpstra Stones geleverd.

  Afmetingen Terpstra Stones:

  – Breedte van 9 cm tot 14 cm
  – Lengte van 17 cm tot 22 cm

  Abbey Stones

  Abbey Stones variëren qua afmeting waardoor er verschillende speelse patronen kunnen worden gelegd. O.a. wildverband of halfsteensverband.

  Afmetingen Abbey Stones:

  – Breedte van 40 of 50 cm
  – Lengte variërend van 25 tot 90 cm
  – Daarnaast blijven we op zoek naar unieke exemplaren.

  Alle Raw Stones worden geleverd met een dikte van 8 tot 10 mm.

  Raw Stones zijn leverbaar in de kleuren:

  • 1. Concrete
  • 2. Mud
  • 3. Clay
  • 4. Volcano
  • 5. Fossil
  • 6. Minural
  • 7. Tunder

  De tegels kunnen desgewenst door onze ervaren tegelzetter gelegd worden. Kom eens langs bij ons in de winkel en wij maken vrijblijvend een offerte voor u.