Arte behang

Arte is een luxe behangmerk. Arte behang is stijlvol en trendy. Het merk staat internationaal bekend om haar innovatieve en unieke behangcollecties. Bij Arte staat het leveren van topkwaliteit en het creëren van vernieuwende, trendbepalende collecties centraal.

Over Arte behang

Arte is opgericht in 1981 door de familie Desart. Het behang is in veel gevallen handgemaakt en er worden vaak natuurlijke materialen gebruikt. De rijke texturen, materialen en bijzondere patronen zijn typerend voor het behang van Arte. Een intern team van ervaren ontwerpers lanceert twee keer per jaar een nieuwe collectie behang.

Arte behang staat garant voor uitstekende kwaliteit

Arte maakt gebruik van innovatieve technologieën, zoals digitale printen. Hierdoor kunnen ze verbluffende gedetailleerde behang produceren zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. De collectie van Arte is vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen, zodat uw behang er jarenlang prachtig uitziet.

Luxe behang

De luxe behang collectie van Arte is ontworpen om stijl en luxe in elke kamer te brengen. Het behang biedt een verscheidenheid aan patronen en texturen die de laatste trends omarmen. Elk stuk wordt volledig handgemaakt en gecontroleerd door ambachtslieden. Het behang is een verrijking voor elke kamer!

Deco Enzo beschikt over een grote collectie behang in verschillende kleuren. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij de prachtigste behangsoorten verzameld. Op basis van jouw persoonlijke voorkeur kun je een kleur kiezen die het beste bij jouw interieur past.

Ontdek de unieke collectie van Arte

Bezoek onze woonwinkel in Venhuizen, dicht bij Hoorn, en ontdek de prachtige collectie van Arte. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te assisteren bij het vinden van de beste producten. Bij ons ben je verzekerd van een unieke en persoonlijke winkelervaring. Heb je nog vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat altijd klaar om je te helpen.

Het beste interieuradvies

Neem vrijblijvend contact met ons op voor interieur- of kleuradvies

Vrijblijvende afspraak