Woonaccessoires

 • Ben je op zoek naar stijlvolle woonaccessoires om jouw huis helemaal af te maken? Dan ben je bij Deco Enzo aan het juiste adres. Onze selectie van hoogwaardige woonaccessoires zal je verbazen en inspireren. Kom eens langs in onze woonwinkel. Onze interieurspecialisten en de koffie staan voor u klaar.

  Breed assortiment woonaccessoires

  Van prachtige kunstwerken tot elegante vazen en kandelaars, we hebben werkelijk alles wat je nodig hebt om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd door onze interieurspecialisten om ervoor te zorgen dat ze perfect passen bij de sfeer van jouw huis en persoonlijke smaak.

  Of je nu op zoek bent naar subtiele accenten om je huis wat extra pit te geven, of op zoek bent naar een opvallend stuk dat de aandacht trekt, we hebben altijd de juiste woonaccessoires voor jou. Al onze woonaccessoires zijn ontworpen door de meest getalenteerde ontwerpers.

  Deco Enzo: specialist in woonaccessoires

  Onze winkel is gevestigd in Venhuizen, waar we klanten bedienen die op zoek zijn naar de beste kwaliteit en het beste design. Wij begrijpen dat jouw huis een persoonlijke weerspiegeling is van wie je bent, en daarom bieden wij een breed scala aan unieke en inspirerende woonaccessoires die perfect bij jou passen.

  Onze merken

  Steeds zijn wij op zoek naar bijzondere woonaccessoires en verlichting, unieke stukken van hidden pieces. De stijlvolle kussens van claudi en brons, het prachtige aardewerk van ecri en het exclusieve glas van Bombyxx. De steeds wisselende accessoires in onze winkel maakt het een feestje om iedere keer weer terug te komen. Volgt u ons als op Facebook of Instagram? U zult hier ook regelmatig mooie accessoires voorbij zien komen!

  Kom langs in onze woonwinkel

  Bezoek onze woonwinkel in Venhuizen, dicht in de buurt van Hoorn, en ontdek ons assortiment van prachtige woonaccessoires. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van de perfecte items om jouw huis te verfraaien. Wij staan garant voor een unieke en persoonlijke winkelervaring, waarbij je met trots kunt zeggen dat jouw huis is ingericht met de hoogwaardige woonaccessoires van Deco Enzo.