Baobab Collection

Bij Baobab vind je verfijnde en elegante geurkaarsen, gepresenteerd in prachtige handgeblazen glazen. Deze prachtige woonaccessoires zijn veelzijdig te combineren en voegen een mooie touch toe aan elk interieur. In onze winkel ontdek je een gevarieerd assortiment van de Baobab Collection.

Over Baobab

Baobab Collection, opgericht in 2002, is een vooraanstaand Belgisch merk dat gespecialiseerd is in het creëren van olfactorische en esthetische objecten. Geïnspireerd door de schoonheid van Afrikaanse landen, biedt het merk een assortiment van decoratieve interieurparfums. Het staat vooral bekend om zijn imposante kaarsen met meerdere lonten en blijft zijn collectie uitbreiden met verfijnde objecten die voorzien zijn van heerlijke geuren. Een keuze maken uit de geurkaarsen of interieurverspreiders van Baobab Collection betekent het beleven van een esthetische en olfactorische ervaring, en deel uitmaken van een gemeenschap die hun huis willen verfraaien met een vleugje ziel.

Baobab Collection waardeert vakmanschap en legt grote nadruk op de kwaliteit van hun grondstoffen, die voornamelijk uit Europa afkomstig zijn. De ateliers van het bedrijf brengen verschillende expertisegebieden samen, zoals glasgraveerwerk, schilderen en het aanbrengen van goud- en zilverzeefdruk, om innovatieve decoratieve producten te creëren. Naast hun permanente collecties geurkaarsen en huisparfums, brengt Baobab Collection jaarlijks limited editions uit die de ritmes en trends van de mode volgen.

Het team van Baobab Collection haalt inspiratie uit de hele wereld. De hoogwaardige collectie is inmiddels een begrip geworden onder binnenhuisarchitecten en liefhebbers van heerlijke interieurgeuren. Naast de flagship stores in Londen, Brussel, Antwerpen en Parijs, zijn de producten van Baobab Collection ook verkrijgbaar bij ons! Als exclusieve dealer van Baobab Collection bieden wij je de mogelijkheid om deze prachtige producten te ervaren.

Baobab kaarsen

De heerlijke Baobab geurkaarsen worden met zorg handgemaakt en verpakt in decoratieve, handgeblazen glazen. Het ambachtelijke vakmanschap en de aandacht voor detail zijn duidelijk zichtbaar in elke creatie. Elke kaars biedt een unieke geurervaring, van exotische bloemen tot warme houtachtige noten. De kaarsen van Baobab dienen niet alleen als bron van heerlijke geuren, maar ook als decoratieve elementen. Ze voegen een gevoel van luxe toe aan elke ruimte.

Baobab diffusers

Baobab Diffusers zijn luxe geurverspreiders met dezelfde hoogwaardige parfums als de Baobab geurkaarsen. In tegenstelling tot kaarsen gebruiken diffusers geen vlam, maar verspreiden ze geur via natuurlijke geurstokjes gedoopt in een geurige vloeistof.

De stokjes absorberen de vloeistof en verspreiden geleidelijk de geur in de ruimte. Baobab Diffusers zijn elegant vormgegeven in decoratieve glazen flessen, vaak handgeblazen, met een minimalistische en moderne uitstraling. Verkrijgbaar in diverse maten en geuren, zijn Baobab Diffusers een perfecte toevoeging aan elk interieur, waar ze een verfijnde en subtiele geur verspreiden. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen of huisdieren, of voor mensen die de hele dag door een aangename geur willen ervaren zonder kaarsen te hoeven aansteken of uitblazen.

Ontdek de uitgebreide collectie bij Deco Enzo

Kom langs bij onze woonwinkel in Venhuizen, dicht bij Hoorn, en ontdek ons prachtige assortiment. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de beste producten. Bij ons ben je verzekerd van een unieke en persoonlijke winkelervaring, waarbij je met trots kunt zeggen dat je huis is verrijkt met de prachtige collectie van Baobab. Heb je verder nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat altijd klaar om je te helpen.

Het beste interieuradvies

Neem vrijblijvend contact met ons op voor interieur- of kleuradvies

Vrijblijvende afspraak