Bocx Interiors

Bocx Interiors is een Nederlands merk dat synoniem staat voor elegante meubels van geweldige kwaliteit, dat is wat het merk Bocx vertegenwoordigt. De meubelstukken worden vakkundig vervaardigd in hun eigen atelier en de gebruikte stoffen zijn uniek ontworpen. Bocx heeft alles wat je nodig hebt om een thuisgevoel te creëren waar je elke dag weer van geniet. Bovendien is een groot deel van dit merk te bewonderen in onze showroom. Je kunt persoonlijk langskomen in onze winkel.

Over Bocx Interiors

Veel dingen in het leven zijn belangrijk, waaronder thuiskomen. Thuis is een plek waar je jezelf kunt zijn en tot rust kunt komen. Met dat in gedachten zijn Dirk & Diana van den Broek sinds 2008 aan de slag gegaan. Ze hebben het merk Bocx Interiors opgericht, dat bekend staat om comfortabel zitten en ontspannen. De collectie is zorgvuldig samengesteld, zodat alle meubels naadloos op elkaar aansluiten, maar ook individueel goed passen in een bestaand interieur. Met de meubels van Bocx Interiors kun je eenvoudig variëren, creëren en combineren. Sinds 2018 zijn Kees en Moniek de eigenaren en zij streven ernaar om jaarlijks nieuwe, frisse aanvullingen op de collectie te introduceren.

Ruime keuze aan stoffen en kleuren

Bij Deco Enzo ontdek je het aanbod van Bocx Interiors met prachtige stoffen en kleuren. Wat Bocx echt bijzonder maakt, is dat je bij hen vrijwel elke stof kunt gebruiken en zelfs aanpassingen maken die niet standaard zijn. Als je moeite hebt met het kiezen van de juiste stof en kleur, maak je geen zorgen. Onze interieur specialisten staan klaar om je deskundig advies te geven.

Bocx banken en hoekbanken

Met een Bocx bank haal je in feite maatwerk naar je huis. Elke Bocx bank is volledig aanpasbaar naar jouw wensen. De meeste Bocx banken zijn opgebouwd uit verschillende elementen, waardoor je bij elk model een breed scala aan mogelijkheden hebt om deze naar eigen smaak samen te stellen. Met behulp van beugels of krokodillenbekken kunnen deze elementen eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld. Hierdoor past een Bocx bank altijd perfect in jouw ruimte! Bovendien biedt een Bocx bank de optie om de elementen individueel te laten stofferen, waardoor je ze los van elkaar kunt koppelen en apart kunt plaatsen. Dit is ideaal als je flexibel wilt blijven in de opstelling van je Bocx bank. Verder heb je ook genoeg keuze uit verschillende soorten banken, zoals hoekbanken, 2 zitsbanken of 3 zitsbanken.

Bocx eetkamerstoelen

Bocx Interiors biedt ook een assortiment prachtige fauteuils aan. Elke fauteuil van Bocx biedt een fantastisch zitcomfort en kan bovendien worden bekleed met dezelfde stoffen als de Bocx banken en stoelen. Op deze manier kun je alles mooi op elkaar afstemmen voor een optimaal eindresultaat.

Bocx fauteuil

Bocx Interiors heeft ook een aantal mooie fauteuils in het assortiment. Elke Bocx fauteuil zit fantastisch en kun je ook weer bekleden in dezelfde stoffen als de banken en stoelen. Zo kun je het mooi op elkaar afstemmen voor een prachtig eindresultaat.

Shop de unieke collectie bij Deco Enzo

Kom langs in onze woonwinkel in Venhuizen, vlakbij Hoorn en ontdek het prachtige assortiment van Bocx Interiors. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte meubels om jouw interieur te verfraaien. We bieden een unieke en persoonlijke winkelervaring, zodat je met trots kunt zeggen dat jouw huis is ingericht met de hoogwaardige meubels van Bocx Interiors. Heb je nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of bel ons op het nummer 0229 541 757, onze specialisten helpen je graag verder.

Een greep uit onze collectie

Het beste interieuradvies

Neem vrijblijvend contact met ons op voor interieur- of kleuradvies

Vrijblijvende afspraak