Bombyxx

Bombyxx is een Nederlands merk dat exclusieve, duurzame en onderscheidende handgeblazen glaskunst aanbiedt. Elk stuk Bombyxx glaswerk is een uniek kunstwerk dat je interieur naar een hoger niveau tilt. Onze vazen stralen luxe en exclusiviteit uit, met een vakmanschap dat uniek is in elk opzicht. Het glaswerk ondergaat een bijzonder productieproces, waarbij elke fase van blazen, snijden en polijsten met de hand wordt uitgevoerd. Dit ambachtelijke proces geeft elk object zijn eigen textuur en onderscheidende karakter. Bombyxx staat synoniem voor puur vakmanschap en het gebruik van natuurlijke schoonheid. Je kunt persoonlijk langskomen in onze winkel.

Over Bombyxx

Bombyxx is een Nederlands merk dat unieke, duurzame mondgeblazen glasontwerpen biedt. In de collectie van Bombyxx vind je interieuraccessoires zoals verlichting, metalen vazen en design dienbladen. Met dit merk til je jouw interieur naar een hoger niveau met opvallende, duurzame eyecatchers die zowel jij als je gasten zullen waarderen.

Transformeer je interieur met Bombyxx bij Deco Enzo

Bij Deco Enzo begrijpen we dat je huis meer is dan alleen een plek om te wonen, het is een weerspiegeling van je persoonlijkheid en stijl. Daarom zijn wij met trots een exclusieve leverancier van Bombyxx producten. Hierdoor kun je moeiteloos de uitstraling van je interieur transformeren.

Prachtig luxe design

Alle Bombyxx producten voegen een gevoel van luxe aan elke kamer toe. Het handgeblazen glas glanst prachtig en heeft een mooie textuur die matcht met je interieur. Of je ze nu opvallend laat zien of subtiel in je woning toevoegt, ze geven je interieur een gevoel van stijl en sfeer.

Ontdek de uitgebreide collectie van Bombyxx

Kom langs in onze woonwinkel in Venhuizen, vlak bij Hoorn, en ontdek de prachtige collectie van Bombyxx. Onze ervaren medewerkers staan altijd klaar om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte items. Bij ons geniet je van een unieke en persoonlijke winkelbeleving. Heb je verder nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat altijd klaar om je te helpen.

Het beste interieuradvies

Neem vrijblijvend contact met ons op voor interieur- of kleuradvies

Vrijblijvende afspraak