Bye Eve

By Eve, een Belgisch merk, is razendsnel bekend geworden door hun gekleurde glazen lampen. De ontwerpen zijn simpel maar voegen meteen iets bijzonders toe aan je kamer. Met getint glas en materialen zoals marmer of hout creëren ze een gezellige sfeer in huis. Je kunt persoonlijk langskomen in onze winkel om de collectie te bekijken.

Over By Eve

Iedere By Eve lamp wordt ambachtelijk vervaardigd met mondgeblazen glas, wat telkens resulteert in een volledig uniek product, zonder identieke versies ergens anders. Ze maken ook gebruik van een speciaal kleuringsproces voor het glas. Onze nadruk op vakmanschap is vanzelfsprekend: het stelt ons in staat om mooiere en hoogwaardige producten te creëren, zonder zichtbare naden bijvoorbeeld, in tegenstelling tot machinaal vervaardigde items. Ze worden met liefde gemaakt, en dat zie je. En toch, ondanks deze focus op traditionele kwaliteit, blijven de producten van By Eve betaalbaar.

Creëer sfeer en stijl

Ben je van plan om een By Eve lamp aan te schaffen? Dan hebben wij precies wat je zoekt. In onze winkel vind je een ruime keuze aan diverse lampen van dit unieke merk. Je kunt ook de perfecte lamp samenstellen die aan al je wensen voldoet. By Eve verlichting is gemaakt van mondgeblazen glas, waardoor elke lamp uniek is. De warme kleuren creëren een gezellige en rustgevende sfeer in huis. Hoe fijn is het om elke dag heerlijk te kunnen ontspannen in huis met prachtig licht. De lampen zijn niet alleen mooi licht, maar ook een lust voor het oog. Het zijn tijdloze stukken die perfect passen bij elke interieurstijl.

Shop de unieke collectie van By Eve bij Deco Enzo

Ontdek onze woonwinkel in Venhuizen, dichtbij Hoorn en vind jouw perfecte lamp in het prachtige assortiment. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te helpen bij het verfraaien van jouw interieur. Bij ons ervaar je een unieke en persoonlijke winkelbeleving, zodat je met trots kunt zeggen dat jouw huis is ingericht met de hoogwaardige meubels van By Eve. Heb je vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten staan altijd voor je klaar.

Het beste interieuradvies

Neem vrijblijvend contact met ons op voor interieur- of kleuradvies

Vrijblijvende afspraak