Casamance behang

Casamance is een luxe Frans merk gespecialiseerd in wandbekleding en stoffen. Ze bieden moderne en klassieke designs van hoge kwaliteit die tijdloos mooi zijn en passen bij elk type interieur. De exlusieve collectie van dit merk vind je bij Deco Enzo. Neem direct contact met ons op of kom een keer vrijblijvend langs in onze winkel.

Over Casamance

In 2000 werd het Franse behangbedrijf Casamance opgericht met een specifiek doel voor ogen: het bieden van een bepaald niveau van luxe en vrijheid. In een wereld waar de tijd altijd lijkt te dringen en alles steeds sneller gaat, is het belangrijk om thuis een plek te hebben waar je kunt ontspannen, vermaken en jezelf kunt zijn. Daarom richt de Casamance-groep zich op het creëren van interieurs die de wereld mooier, verfijnder en eleganter maken.

De kleurspecialisten en stylisten van Casamance putten inspiratie uit verschillende culturen, het verleden en de toekomst om de esthetiek van vandaag te vormen. Hun doel is om interieurs te ontwerpen die tijdloos zijn en toch de schoonheid van het moment vastleggen. De behangcollecties van Casamance staan bekend om hun subtiel verfijnde kleurenpaletten, diverse motieven en gebruik van hoogwaardige materialen. Elk stuk behang is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om een ​​unieke en elegante touch toe te voegen aan elke ruimte.

Prachtige kleuren en motieven van Casamance behang

Casamance staat bekend om zijn prachtige kleurenpalet en zorgvuldig gekozen motieven. Het merk onderscheidt zich door het gebruik van expressieve maar nooit overdreven motieven en kleuren. Neem bijvoorbeeld het goud in Casamance behang. Vaak kan goud te opzichtig zijn, maar Casamance weet het subtiel te verwerken, waardoor het een luxe en stijlvolle uitstraling krijgt. Als je op zoek bent naar natuurlijke kleuren, zit je bij Casamance goed. Ze gebruiken ook natuurlijke materialen zoals sisal of linnen naast vinylbehang.

Shop de unieke collectie bij Deco Enzo

Kom langs in onze woonwinkel in Venhuizen, vlakbij Hoorn, en ontdek het prachtige assortiment van Casamance. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte behangproducten om jouw interieur te verfraaien. We bieden een unieke en persoonlijke winkelervaring, zodat je met trots kunt zeggen dat jouw huis is ingericht met de hoogwaardige behangcollecties van Casamance. Heb je nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of bel ons op het nummer 022 541 757, onze specialisten helpen je graag verder.

Het beste interieuradvies

Neem vrijblijvend contact met ons op voor interieur- of kleuradvies

Vrijblijvende afspraak