Claudi

Claudi geeft je interieur een warme en stijlvolle uitstraling. De kussens zijn verkrijgbaar in verschillende mooi kleuren en stoffen en worden bezorgd met een heerlijk zacht binnenkussen van eendendons. Je kunt kiezen uit kleurrijke kussen tot unieke exemplaren met prachtige prints.

Over Claudi

De kussens van Claudi zijn exclusieve ontwerpen en worden handgemaakt in Nederland. Met passie en enthousiasme leveren wij de prachtige en unieke producten van Claudi. Tweemaal per jaar introduceren ze een nieuwe collectie kussens, waarin de nieuwste trends zijn verwerkt. De kussen worden gemaakt van hoogwaardige meubelstoffen en vervaardigd in lokale ateliers om de beste kwaliteit te garanderen. Ze streven om elk jaar twee nieuwe en opwindende kussencollecties te creëren. Wij bieden de hoogwaardige kussencollectie van Claudi, omdat ze uitsluitend gebruik maken van de beste grondstoffen. Claudi werkt samen met betrouwbare leveranciers, waaronder wij.

Uniek en exclusief design

De design van onze kussens zijn niet alleen gemaakt van hoogwaardige materialen, maar ze zijn ook heel origineel. Elke dag wordt er hard gewerkt om halfjaarlijks een adembenemende nieuwe collectie op de markt te brengen. Dat resulteert in de prachtige collectie die bij Deco Enzo verkrijgbaar is.

Make over met kussens van Claudi

Wij vinden dat sierkussens een ondergewaardeerd element zijn bij het decoreren van een interieur. Ze hebben de kracht om je woonkamer in een handomdraai te transformeren tot een luxury living. Met sierkussens kun je moeiteloos meegaan met de seizoenen door te kiezen voor zachte pastelkleuren in het voorjaar en warme bruin- en grijstinten in het najaar.

Geschikt voor elk interieur

Claudi kussens hebben niet als doel om zich te richten op een specifieke interieurstijl, maar ze hebben de capaciteit om elke leefruimte te verrijken met unieke accenten. Bovendien bieden we een breed scala aan uitvoeringen en afmetingen voor elk kussenexemplaar. Of je nu op zoek bent naar een kleinere variant of een groter kussen, bij ons is er geen twijfel dat je jouw ideale sierkussen zult vinden in onze collectie. We streven ernaar om voor elke smaak en voorkeur een passende optie te bieden.

Ontdek de uitgebreide collectie van Claudi

Bezoek onze woonwinkel in Venhuizen, dicht bij Hoorn en ontdek het prachtige assortiment van Claudi. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om je te assisteren bij het vinden van de beste producten. Bij ons ben je verzekerd van een unieke en persoonlijke winkelervaring, waarbij je met trots kunt zeggen dat je huis is verrijkt met de prachtige collectie van Claudi. Heb je nog vragen over onze artikelen? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We staan altijd klaar om je te helpen.

Het beste interieuradvies

Neem vrijblijvend contact met ons op voor interieur- of kleuradvies

Vrijblijvende afspraak