Ecri Living

Ecri Living is een authentiek Nederlands familiebedrijf dat al generaties lang werkt aan unieke producten. Het gehele productieproces vindt intern plaats, inclusief het creëren van nieuwe ontwerpen en het ontwikkelen van nieuwe kleuren. Het volgen van de laatste trends wordt met evenveel toewijding nagestreefd als het leveren van hoogwaardige eindproducten. Ecri Living staat bekend om ambachtelijke producten die ware blikvangers zijn, zowel binnen als buiten het huis.

Ambachtelijke kwaliteit

Deze ambachtelijke kwaliteit wordt gewaarborgd door gebruik te maken van de allerbeste grondstoffen. De rijke ervaring die Ecri door de jaren heen heeft opgebouwd, stelt hen in staat om zowel kleine als zeer grote producten te vervaardigen. Bovendien ontwikkelt Ecri zelf unieke kleuren, waardoor vrijwel elke kleurstelling mogelijk is. Standaard hebben hun producten al een eigen unieke kleur. Het bakken van de producten gebeurt op hoge temperaturen, ongeveer 1250 °C, om een waterdicht en duurzaam eindresultaat te garanderen.

Verschillende formaten

Naast het vervaardigen van trendy producten, biedt Ecri Living ook een divers assortiment door te spelen met verschillende vormen, afmetingen en zelfontworpen kleuren. Het voordeel van zo’n gevarieerd assortiment is de ruime keuze en de mogelijkheid om voor elke gelegenheid het juiste product te vinden. Denk bijvoorbeeld aan het decoreren van je eettafel met kleine vaasjes en losse bloemen voor een elegante uitstraling. Als je op zoek bent naar een eigentijdse manier om je ruimte te verfraaien, biedt Ecri Living ook grote potten en vazen voor het plaatsen van grote planten en bloemen, waardoor je echt sfeer kunt creëren in je omgeving.

Shop de unieke collectie van Ecri Living bij Deco Enzo

Bezoek onze showroom in Venhuizen, vlakbij Hoorn. Ontdek het prachtige assortiment van Ecri Living. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het ivnden van de perfecte meubels om jouw interieur te verfraaien. We bieden een unieke en persoonlijke winkelervaring, zodat je met trots kunt zeggen dat jouw huis is ingericht met prachtige vazen van Ecri Living. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen, onze specialisten helpen je graag verder.

Het beste interieuradvies

Neem vrijblijvend contact met ons op voor interieur- of kleuradvies

Vrijblijvende afspraak