Haveco

Haveco is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in zitmeubelen, vind je hoogwaardige leren en stoffen banken, fauteuils en stoelen van topkwaliteit. Bovendien wordt de productie in Nederland uitgevoerd, wat garant staat voor een sublieme afwerking en kwaliteit. Je kunt persoonlijk langskomen in onze winkel.

Over Haveco

Sinds 1990 is Haveco een in Nederland gevestigde fabrikant van zitmeubels met een uitgebreide collectie banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamerstoelen, eetkamerbanken, barkrukken en barstoelen.

De locatie van Haveco is in Waalwijk, een historisch centrum van de lederverwerkend industrie in Nederland. Ze hebben een sterke affiniteit met de ledermarkt en bieden tevens een uitgebreide collectie stoffen. Haveco is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van zowel leren als stoffen zitmeubelen.

Met interne modelontwikkeling streven ze ernaar om voortdurend vernieuwend, verrassend en veelzijdig te zijn. Elk jaar brengen ze nieuwe modellen en leder- en stofsoorten op de markt, waardoor ze hun mogelijkheden blijven uitbreiden.

Unieke en innovatieve ontwerpen

Haveco staat bekend om zijn unieke en innovatieve ontwerpen. We verwelkomen altijd met enthousiasme de nieuwste toevoegingen aan hun collectie, aangezien ze meerdere keren per jaar met frisse ontwerpen komen. Bij Deco enzo vind je geen alledaagse meubels, maar eerder meubelstukken die je interieur echt laten opvallen. Of je nu op zoek bent naar een bank, hoekbank, eetkamerstoel of fauteuil, Haveco biedt een indrukwekkende selectie van meubels met ongeëvenaarde kwaliteit en uitmuntend zitcomfort.

Karaktervolle meubels met prachtig leer

Als specialist in leren zitmeubelen heeft dit merk de expertise om meubels met karakter te vervaardigen. Hun ledercollectie omvat zorgvuldig geselecteerde leersoorten, waaronder runderhuiden van koeien en buffelhuiden, geïmporteerd uit Zuid-Amerika en India. Elk van deze leersoorten heeft unieke kenmerken. Of je nu de voorkeur geeft aan een verfijnde textuur of een robuuste nerfstructuur, Haveco heeft het perfecte leer voor jouw smaak. Bovendien bieden ze diverse afwerkingen, variërend van open afwerkingen die de natuurlijke kenmerken van het leer benadrukken tot leersoorten met een zachte finish die het leer beter beschermen tegen vuil en vocht. Breng een bezoek aan onze showroom en ervaar zelf de verschillende leersoorten van dit prachtige merk. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te informeren over de unieke eigenschappen van elk type leer.

Banken en Hoekbanken van Haveco

In onze Haveco collectie hebben we diverse modellen banken en hoekbanken. We bieden zowel normale 2,5-zits en 3-zits bankstellen als ruime 6-persoonshoekbanken. Als je extra zitplaatsen wilt creëren, kun je jouw favoriete bank combineren met een mooie fauteuil. Bovendien hebben we banken en hoekbanken met relaxgedeeltes, zoals ottomane, longchair en relaxbanken met handige verstelopties.

Ontdek de uitgebreide collectie van Haveco

Bezoek onze woonwinkel in Venhuizen, dichtbij Hoorn, en maak kennis met het prachtige assortiment van Haveco. Onze deskundige medewerkers staan paraat om je te helpen bij het vinden van de beste producten. Bij ons ben je verzekerd van een unieke en persoonlijke winkelervaring, waarbij je met trots kunt zeggen dat je huis is verrijkt met de prachtige collectie van Haveco. Heb je nog verdere vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat altijd klaar om je te assisteren.

Het beste interieuradvies

Neem vrijblijvend contact met ons op voor interieur- of kleuradvies

Vrijblijvende afspraak