HE design

HE design is ontstaan in Tilburg, Nederland. De zitmeubelen van dit bedrijf staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en comfortabele zitervaring. Ze zijn specifiek ontworpen voor een modern interieur. Wat HE design onderscheidt, is hun toewijding aan vakmanschap, aangezien ze niet aan massaproductie doen. In plaats daarvan worden de stoelen zorgvuldig vormgegeven door specialisten.

Waarom kiezen voor HE design?

H.E. Design is een meubelmerk dat zijn oorsprong vindt in Tilburg, Nederland. Het bedrijf richt zich op het creëren van moderne meubels met als motto “Je eigen smaak, je eigen meubels”. Bij H.E. Design zijn ze ervan overtuigd dat een goed ontworpen meubelstuk jouw persoonlijkheid symboliseert. Daarom bieden ze unieke meubels van ambachtelijke kwaliteit aan, vervaardigd door vakmensen met een oprechte liefde en passie voor het vak. Het merk weet traditie en degelijkheid op een eigentijdse manier te combineren.

De meubels van H.E. Design worden niet op grote schaal geproduceerd, maar juist ambachtelijk vormgegeven door specialisten met expertise in het vakgebied. Dit resulteert in producten van de hoogste kwaliteit, goed zichtbaar in elk detail, waardoor je er jarenlang van kunt genieten.

Kenmerken

Belangrijke kenmerken van HE Design meubels zijn onder andere:

  • Handgemaakt en zeer sterk verlijmd en geschroefd frame
  • Visueel één meubel (geen naden en kieren)
  • Iedere kleur en afwerking is mogelijk

Shop onze unieke collectie van HE design

Bezoek onze woonwinkel en ontdek het prachtige assortiment van HE Design. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte meubels om jouw interieur te verfraaien. We garanderen een unieke en persoonlijke winkelervaring, waarbij je met trots kunt zeggen dat jouw huis is ingericht met de hoogwaardige meubels van HE Design. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten helpen je graag.

Het beste interieuradvies

Neem vrijblijvend contact met ons op voor interieur- of kleuradvies

Vrijblijvende afspraak