Hofstede Raanhuis

Ben je op zoek naar een stijlvolle en verfijnde invulling van uw interieur? Dan is de meubelcollectie van Hofstede Raanhuis wellicht iets voor jou! Deze diverse collectie omvat onder andere unieke houten tafels, prachtig vervaardigde kasten, comfortabele banken en trendy stoelen. Aangezien alle meubels van Hofstede Raanhuis in hun eigen fabriek worden geproduceerd, is maatwerk in grote mate mogelijk. Bovendien is een groot deel van dit merk te bewonderen in onze showroom. Je kunt persoonlijk langskomen in onze winkel.

Over Hofstede Raanhuis

Hofstede Raanhuis kent zijn oorsprong uit 1913 toen Raanhuis werd opgericht door meneer Raanhuis in Oosterbeek. Hofstede Raanhuis heeft een uniek design, precies zoals jij wilt. Waar andere meubelmakers vaak stoppen bij standaard maatwerkopties, gaat Hofstede Raanhuis nog een stap verder. Ze leveren vakmanschap, meubelstukken met karakter die tijdloos blijven. De focus van Hofstede Raanhuis ligt op hoogstaande kwaliteit, verfijnde details, ambachtelijk vakmanschap en ultiem comfort. Echt maatwerk, dat is waar Hostede Raanhuis voor staat.

Creëer een prachtig interieur met Hofstede Raanhuis

Ontwerp je complete interieur met Hofstede Raanhuis. Met onze uitgebreide collectie kasten, tafels, banken en fauteuils creëer je moeiteloos een harmonieus geheel. De eindeloze mogelijkheden zorgen ervoor dat onze meubels passen bij elke woonstijl. Hou je van een industriële uitstraling? Kies dan voor een strakke, zwarte vakkenkast met een stoere leren bank of een eettafelset met een industriële look. Liever een zachtere sfeer? Meubels in lichte houttinten en zachte stoffen zullen perfect in jouw interieur passen!

Alles in eigen beheer geproduceerd

Bij Hofstede Raanhuis wordt het gehele productieproces in eigen fabriek uitgevoerd. Dit komt tot uiting in de onberispelijke afwerking van onze meubelstukken en het sublieme zitcomfort van onze diverse zitmeubelen. Onze zitmeubelen worden vervaardigd door ze eerst aan te passen aan uw gewenste hoogte en diepte, waarna het frame wordt bekleed met hoogwaardige materialen zoals koud schuim en binnenvering. Vervolgens worden alle meubelstukken afgewerkt met materialen naar uw keuze. Het resultaat? Een meubelstuk waar u jarenlang van zult genieten.

Ontdek de unieke collectie bij Deco Enzo

Breng een bezoek aan onze woonwinkel in Venhuizen, vlakbij Hoorn en ontdek ons prachtige assortiment. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte meubels om jouw interieur te verfraaien. Wij streven naar een unieke en persoonlijke winkelervaring, zodat je met trots kunt zeggen dat jouw huis is ingericht met hoogwaardige meubels van Hofstede Raanhuis. Heb je nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of bel ons op het nummer 0229 541 757. Onze specialisten helpen je graag verder.

Het beste interieuradvies

Neem vrijblijvend contact met ons op voor interieur- of kleuradvies

Vrijblijvende afspraak