Hooked on Walls

Hooked on Walls is een Belgisch merk die zich richt op het ontwerpen van unieke en trendy behangcollecties. Het merk blijft voortdurend nieuwe trends volgen en ontwikkelen, waardoor hun producten altijd voorop blijven lopen op de marktontwikkelingen. Een groot deel van dit merk is te bewonderen in onze showroom. Neem snel contact met ons op of kom vrijblijvend langs in onze winkel.

Arte groep: de kracht achter het merk

Hooked on Walls, als een vooraanstaand merk binnen de Arte Groep, put uit een rijke ervaring en diepgaande kennis in het produceren van hoogwaardig behang. Samen streven ze ernaar om grenzen te verleggen, de nieuwste trends te volgen en vooruit te lopen op de laatste ontwikkelingen in de wereld van interieurdesign.

Vliesbehang: een stijlvolle optie

Vliesbehang is een trendy keuze die bij Hooked on Walls perfect samengaat met gemak en stijl. Hun assortiment vliesbehang is uitgebreid en biedt collecties die niet alleen modieus zijn en voldoen aan de laatste trends, maar ook ontworpen zijn voor eenvoudige toepassing. Breng een transformatie aan in uw interieur met de prachtige collecties vliesbehang van Hooked on Walls.

Ontdek de veelzijdigheid van Hooked on Walls behang

Hooked on Walls, een behangmerk met Belgische roots, omarmt een duidelijke passie voor muren, en deze toewijding is merkbaar in hun opvallende collecties. Het merk staat bekend om zijn unieke stijl die een perfecte balans vindt tussen toegankelijkheid en luxe ogende designs.

De opties van Hooked on Walls variëren van stoere geometrische vormen zoals grafisch behang tot charmant bloemenbehang, waardoor er voor elke smaak en interieurstijl iets te vinden is. Het behang van Hooked on Walls is niet slechts een achtergrond, maar eerder een statement op zichzelf. Voor diegenen die graag voorop lopen op het gebied van behangtrends, is dit het merk om in de gaten te houden.

Shop de unieke collectie bij Deco Enzo

Kom langs in onze woonwinkel in Venhuizen, vlakbij Hoorn, en ontdek het prachtige assortiment. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte behangproducten om jouw interieur te verfraaien. We bieden een unieke en persoonlijke winkelervaring, zodat je met trots kunt zeggen dat jouw huis is ingericht met de hoogwaardige behangcollecties van Hooked on Walls. Heb je nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of bel ons op het nummer 022 541 757, onze specialisten helpen je graag verder.

Het beste interieuradvies

Neem vrijblijvend contact met ons op voor interieur- of kleuradvies

Vrijblijvende afspraak