Inno Living

Inno Living is al jarenlang dé specialist in comfortabel zitten. Als toonaangevende fabrikant van hoogwaardige zitmeubelen heeft Inno passie voor het creëren van meubels die niet alleen fantastisch aanvoelen, maar ook elke ruimte compleet maken. Ontdek dit 100% Hollandse designmerk bij Deco Enzo.

Passie, liefde en pure ambacht

Dat is de pakkende slogan van Inno zitmeubelen, een prachtig Nederlands familiebedrijf. Bij Inno zitmeubelen komen mensen met een passie voor het meubelvak en een scherp oog voor details samen in een geweldige werkomgeving. Ze hechten veel waarde aan kwaliteit, maar begrijpen ook dat een bank of fauteuil aantrekkelijk moet blijven voor het oog. Inno zitmeubelen blijft graag op de hoogte van de laatste trends, maar laat zich er niet door leiden. Ze vinden het namelijk van groot belang dat de aankoop van een bank nog jarenlang perfect bij het interieur past.

100% Hollands

Wat Inno zitmeubelen onderscheidt, is dat de productie van hun banken volledig plaatsvindt op Nederlandse bodem. Dit zorgt niet alleen voor gegarandeerde kwaliteit, maar maakt ook snelle aanpassingen mogelijk. Bij Inno zitmeubelen is het zelfs exclusief mogelijk om een bank volledig op maat te laten maken. Dit betekent dat je niet alleen de afmetingen kunt aanpassen, maar ook het zitcomfort en de hoogte van de bank naar jouw wensen kunt laten aanpassen.

Maatwerk

Bij Inno streven ze ernaar om hun klanten nooit teleur te stellen. Dat is wat ze onderscheidt. Ze maken geen massa geproduceerde fabrieksmeubelen. De meubelmakers zijn vakmensen die elk zitmeubel ambachtelijk vervaardigen, precies zoals jij het wilt.

Ontdek de uitgebreide collectie van Inno zitmeubelen bij Deco Enzo

Bezoek onze woonwinkel in Venhuizen, dicht bij Hoorn, en ontdek het prachtige assortiment van Inno zitmeubelen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te assisteren bij het vinden van het perfecte zitmeubel om jouw interieur te verrijken. We bieden een unieke en persoonlijke winkelervaring, waarbij je met trots kunt zeggen dat jouw huis is ingericht met de hoogwaardige zitmeubelen van Inno. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan graag voor je klaar.

Het beste interieuradvies

Neem vrijblijvend contact met ons op voor interieur- of kleuradvies

Vrijblijvende afspraak