Inside Blinds

Inside Blinds is een innovatief merk dat raamdecoratie zoals gordijnen, jaloezieën, plisségordijnen en rolgordijnen produceert. Het merk staat bekend om hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit. De gordijnen zorgen voor een huiselijke en warme sfeer. Verfraai jouw interieur met de raamdecoratie van Inside Blinds.

Raamdecoratie en gordijnen

Inside Blinds is een Belgisch familiebedrijf en blinkt al ruim 30 jaar uit met hun hoogwaardige raamdecoratie en gordijnen. De producten worden in een eigen Belgisch atelier ontworpen en geproduceerd met de hoogste kwaliteit stoffen en materialen. De producten zijn niet alleen luxueus en stijlvol, maar ook functioneel. Hierdoor is de raamdecoratie eenvoudig te bedienen. Bovendien wordt alles op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen. Kies voor een tijdloze en sfeervolle toevoeging aan jouw interieur!

Het assortiment van Inside Blinds

Inside Blinds biedt een uitgebreid aanbod raamdecoratie en gordijnen. Dit past perfect bij elke woonstijl. Of het nu gaat om kleine ramen, grote ramen of dakramen, voor elk raam is een oplossing. De collectie bestaat uit:

  • Gordijnen
  • Vouwgordijnen
  • Rolgordijnen
  • Jaloezieën
  • Paneelgordijnen

Er is keuze uit een breed scala aan materialen, stijlen, structuren en kwaliteiten. Kies je voor doorschijnende of verduisterende stoffen? En kies je voor eenvoudige tinten of durf je te kiezen voor een fraai design? Alles kan volledig worden afgestemd op jouw wensen, woonstijl en smaak.

Ontdek de unieke collectie van Inside Blinds

Bezoek onze woonwinkel in Venhuizen, dicht bij Hoorn, en ontdek het prachtige assortiment van Inside Blinds. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te assisteren bij het vinden van de beste producten. Bij ons ben je verzekerd van een unieke en persoonlijke winkelervaring. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat altijd paraat om je te helpen.

Het beste interieuradvies

Neem vrijblijvend contact met ons op voor interieur- of kleuradvies

Vrijblijvende afspraak