Karpi

Karpi is meer dan 35 jaar geleden begonnen met de productie van vloerkleden. Het merk onderscheidt zich door innovatie op het gebied van productie. Zo worden er verschillende weef-, knoop- en tuftechnieken onderzocht en in de productie meegenomen. Daarnaast is het merk heel sterk in digitale prints in verschillende kleuren en settingen voor vloerkleden.

Breed assortiment voor elk budget

Karpi heeft voor elk budget een passend vloerkleed. De collectie is heel breed en de producten worden vaak aangepast op de huidige woontrends. Een team van trendwatchers is constant op zoek naar de nieuwste trends in interieur. Deze bevindingen worden direct doorgecommuniceerd aan de ontwerpers.

Doordat het merk met korte lijnen werkt en alles in eigen beheer heeft, kunnen ze scherpe prijzen bieden. Karpi heeft bovendien ook veel vloerkleden voorradig en de distributie is goed in orde. Daarom zijn de levertijden vlot. Zo kun je jouw interieur zo snel mogelijk naar wens inrichten.

Karpi vloerkleden past bij elk interieur

De vloerkleden van Karpi zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, stoffen en kleuren. De exclusieve interieurstoffen zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Omdat er veel keuze is, kun je het passend maken bij ieder interieur. Zo kun je jouw woninginrichting volledig naar eigen wens indelen.

Samenwerking met beroemde designers

Karpi gaat de samenwerking aan met beroemde designers. Dit is uniek in de wereld van vloerkleden. Zo heeft Karpi in samenwerking met Mart Visser een geweldige serie vloerkleden ontworpen. Deze zijn te zien in onze showroom.

Ontdek de unieke vloerkleden van Karpi

Bezoek onze woonwinkel in Venhuizen, dicht bij Hoorn, en ontdek het prachtige assortiment van Karpi. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te assisteren bij het vinden van de beste producten. Bij ons ben je verzekerd van een unieke en persoonlijke winkelervaring. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat altijd paraat om je te helpen.

Het beste interieuradvies

Neem vrijblijvend contact met ons op voor interieur- of kleuradvies

Vrijblijvende afspraak