Mart Visser

Mart Visser is een Nederlandse couturier en ontwerpt niet alleen fantastische kleding, maar hij is ook kunstenaar. Zijn schitterende schilderijen zijn omgezet in fantastische vloerkleden. Na dit succes heeft hij zijn passie vervolgd met raambekleding. Dit is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen. De collectie van Mart Visser past perfect in ieder interieur.

Mart Visser vloerkleden

Mart Visser heeft in samenwerking met de Nederlandse vloerkledenfabrikant Karpi een collectie vloerkleden uitgebracht. Onder het label ‘Mart Visser Carpets’ wordt er een assortiment geboden van 8 soorten vloerkleden. Een serie van abstracte schilderijen van de kunstenaar heeft een basis gevormd voor de designs van de vloerkleden. Met een vloerkleed geef je elke woonruimte een nieuwe look.

Mart Visser raambekleding

Na het succes van ‘Mart Visser Carpets’ heeft de kunstenaar zijn passie voor interieur vervolgd met de lancering van een complete lijn raambekleding.  Hij heeft de nieuwe collectie ontworpen in samenwerking met Headlam. Dit is een leverancier voor woninginrichting. Onder het label ‘Mart Visser Designs to Decorate’ wordt er een assortiment geboden van 21 elegante stoffen voor gordijnen en raambekleding.

Past bij elke interieurstijl

De vloerkleden en raambekleding van Mart Visser zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren. De exclusieve interieurstoffen zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Omdat er veel keuze is, kun je het passend maken bij ieder interieur. Zo kun je jouw woninginrichting volledig naar eigen wens indelen.

Ontdek de unieke collectie

Bezoek onze woonwinkel in Venhuizen, dicht bij Hoorn, en ontdek de prachtige collectie van Mart Visser. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te assisteren bij het vinden van de beste producten. Bij ons ben je verzekerd van een unieke en persoonlijke winkelervaring. Heb je nog vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat altijd klaar om je te helpen.

Het beste interieuradvies

Neem vrijblijvend contact met ons op voor interieur- of kleuradvies

Vrijblijvende afspraak