Nix Design

Nix Design is een Nederlands meubelmerk dat een prachtige collectie biedt, bestaande uit hoogwaardige banken, stoelen, fauteuils, tafels en nog veel meer! Alles wat je nodig hebt om van jouw woonruimte een sfeervol thuis te creëren. Bovendien is een groot deel van dit merk te bewonderen in onze showroom. Je kunt persoonlijk langskomen in onze winkel.

Over Nix Design

In 1993 zijn de oprichters van Nix Design gestart met hun onderneming, eerst als woonwinkel. Met hun uitgebreide ervaring en gepassioneerdheid voor meubels hebben ze later het succesvolle meubelmerk PMP Furniture opgericht. Naarmate de vraag in de markt veranderde en er meer behoefte ontstond aan maatwerk, hebben ze het elegante en eigentijdse merk Nix Design gecreëerd. Kwaliteit heeft altijd vooropgestaan voor de eigenaren, wat duidelijk te zien is in de prachtige meubelcollectie, met unieke designs volgens de laatste trends. Naast woonwinkels voorziet het merk ook in complete inrichtingen voor projecten, zoals bijvoorbeeld voor hotels en restaurants, waaronder Van Der Valk.

Ontdek trendy en innovatieve meubels van Nix Design

Of je nu net een huis hebt gekocht of je interieur een frisse update nodig heeft, het is belangrijk dat je meubels perfect aansluiten bij de huidige trends. Bij NIX Design hoef je je hier geen zorgen over te maken. Onze meubels zijn niet alleen trendy, maar ook innovatief, zodat ze moeiteloos passen bij iedere woonstijl. Van banken tot fauteuils, je vindt bij ons de ideale meubels om van jouw huis een eigentijds thuis te maken.

Kwaliteit

De meubels van NIX Design staan niet alleen bekend om hun prachtige designs en uitstekende kwaliteit, maar ook om het ultieme comfort dat ze bieden. Hoe mooi een bank of fauteuil ook is, comfortabel kunnen zitten is belangrijker dan je in eerste instantie misschien denkt.

Shop de unieke collectie bij Deco Enzo

Kom langs in onze woonwinkel in Venhuizen, vlakbij Hoorn, en ontdek het prachtige assortiment. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte meubels om jouw interieur te verfraaien. We bieden een unieke en persoonlijke winkelervaring, zodat je met trots kunt zeggen dat jouw huis is ingericht met de hoogwaardige meubels van NIX Design. Heb je nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of bel ons op het nummer 0229 541 757, onze specialisten helpen je graag verder.

Het beste interieuradvies

Neem vrijblijvend contact met ons op voor interieur- of kleuradvies

Vrijblijvende afspraak