Perletta

Perletta is een vloerkledenmerk van Nederlandse bodem. Het merk staat al bijna 30 jaar garant voor unieke kwaliteit. Ze zijn begonnen als importeur van prachtige handgeweven kleden uit landen als India, Nepal, Turkije en Kroatië. Het oog voor mooie kleden resulteerde in het besluit om zelf vloerkleden te gaan produceren. Deze worden nu al 15 jaar op authentieke wijze geweven in Rabat. De kleden van Perletta zijn gemaakt van hoogwaardige natuurlijke materialen en bestaan voornamelijk uit 100% zuiver scheerwol. De kleuren zijn rijk en de weefstructuren divers, passend bij verschillende woonstijlen. Bovendien zijn de kleden op maat te bestellen voor de perfecte pasvorm in jouw interieur.

Unieke tapijten

De Perletta tapijten bestaan uit natuurlijke materialen en hebben een duurzame en slijtvaste kwaliteit waardoor ze jarenlang meegaan. Deze tapijten zijn niet alleen zeer onderhoudsvriendelijk, maar ook geschikt voor diverse interieurstijlen. Elk tapijt is met de hand geweven en kan volledig op maat worden gemaakt voor de perfecte pasvorm in je interieur.

Verschillende kleuren

Bij Deco Enzo vind je een uitgebreide selectie van diverse modellen, in een breed scala aan kleuren en structuren. Bij ons kun je terecht voor een uitgebreide keuze aan kleurencombinaties, waardoor je altijd het model vindt dat perfect bij je persoonlijke stijl past. Welke kleur je ook zoekt, wij hebben het allemaal in ons assortiment. Bovendien hebben we een verscheidenheid aan structuren die bij ons in de winkel te zien zijn, zodat je kunt kiezen uit diverse materialen en texturen.

Traditioneel handwerk

Sinds de oprichting is Perletta gepassioneerd door vloerkleden, niet alleen vanwege hun uitstraling en textuur, maar ook door het traditionele vakmanschap dat erbij komt kijken. Deze liefde voor ambachtelijk vakwerk is nog steeds zichtbaar in elke Perletta vloerkleed. De meeste collecties worden met de hand geweven op traditionele weefgetouwen in Marokko, terwijl ambachtslieden in Nederland de meester zijn achter verschillende handgeknoopte kleden van Perletta.

Shop nu onze collectie Perletta carpets

Ontdek nu onze collectie vloerkleden van Perletta. Bezoek onze showroom in Venhuizen, vlakbij Hoorn, en laat onze ervaren medewerkers je helpen bij het vinden van het perfecte vloerkleed voor jouw interieur. Wij staan garant voor een unieke en persoonlijke winkelervaring, waarbij je met trots kunt zeggen dat jouw huis is ingericht met de prachtige vloerkleden van Perletta. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten staan altijd voor je klaar.

Het beste interieuradvies

Neem vrijblijvend contact met ons op voor interieur- of kleuradvies

Vrijblijvende afspraak