PVC Montinique vloeren

Als u zich oriënteert op zoek naar de allerbeste pvc-vloeren, als volwaardig alternatief voor een houten parket of betonnen vloer, dan is het A-merk Montinique waarschijnlijk wat u zoekt ! Letterlijk en figuurlijk, want de pvc-vloeren van Montinique zijn prachtig om te zien, niet van hout te onderscheiden en vooral ook uitermate duurzaam. Dit maakt onze vloeren tot een investering voor decennia zorgeloos genieten van een fraaie, warme, slijtvaste en zeer eenvoudig te onderhouden hout-look of beton-look vloer.

Planken

Wanneer u op zoek bent naar een mooie plank of zelfs een extra brede plank dan is er genoeg keus in ons assortiment in zowel plak of click pvc. We adviseren u graag wat voor u woning het meest geschikt is.

Visgraat

Een visgraat parketvloer geeft extra cachet aan de woonruimte. De uitstraling is die van een klassieke houten parketvloer, met om-en-om in visgraat gelegde planken. Montinique visgraat pvc-vloeren zijn niet van echt visgraat parket te onderscheiden. Dit komt ook door de perfect afgewerkte ‘registered embossed’ toplaag. Deze zeer harde transparante polyurethaan laag heeft een structuur die precies die van de onderliggende afbeelding volgt.

Betonlook

De meest realistische betonvloer is… een echte betonvloer. Op de voet gevolgd door een betonlook pvc-vloer van Montinique. Met name in bestaande bouw is het lastig om nieuwe, strak afgewerkte betonvloeren te creëren. Zeker als het gaat om vloeren op een verdieping, waarbij de ondergrond niet per se 100% rigide is. Bovendien is het storten van beton of het leggen van betonnen tegels een klus die veel stof en rommel met zich meebrengt. Daar hebt u met name in een reeds bewoond huis niet per se behoefte aan. Voor wie toch graag een vloer met een stoere, industriële uitstraling wenst, is een Montinique betonlook pvc vloer een aantrekkelijk alternatief. Dat is een lichtgewicht, gemakkelijk aan te brengen vloer met de authentieke ongepolijste uitstraling van beton.

Waarom kiezen voor een Montinique vloer?

Montinique biedt een scala aan voordelen die kenmerkend zijn voor PVC-vloeren. Hier zijn enkele van de voordelen op een rijtje:

  • Montinique vloeren zijn uitgerust met een matte harde toplaag van 0,55 mm, waardoor ze gemakkelijk te onderhouden zijn en een zeer lage kans op beschadiging hebben.
  • PVC is van nature bestand tegen vocht, waardoor Montinique vloeren perfect geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals badkamers of schuren.
  • Dankzij de combinatie van de toplaag en tussenlaag zijn Montinique vloeren geluiddempend, waardoor ze ideaal zijn voor appartementen.
  • De vloeren zijn emissiearm en ftalaatvrij geproduceerd, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn.
  • Met micro V-groeven aan alle zijden sluiten de planken van Montinique vloeren perfect op elkaar aan.
  • Montinique vloeren zijn geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming, waardoor je altijd kunt genieten van warme voeten.

Verschillende stijlen

Montinique biedt een uitgebreid assortiment PVC-vloeren, variërend van hout- of betonlook tot klassieke visgraatpatronen of standaard planken. Deze vloeren zijn nauwelijks te onderscheiden van echte materialen zoals hout en zijn bovendien eenvoudiger te installeren en voordeliger in kosten dan traditionele beton- of houten vloeren.

Bekijk de unieke collectie bij Deco Enzo

Kom langs in onze woonwinkel in Venhuizen, nabij Hoorn, en ontdek ons prachtige assortiment PVC Montinique vloeren. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte vloer om jouw interieur te verfraaien. We bieden een unieke en persoonlijke winkelervaring, zodat je met trots kunt zeggen dat jouw huis is ingericht met hoogwaardige PVC Montinique vloeren. Heb je nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of bel ons op het nummer 0229 541 757, onze specialisten helpen je graag verder.

Het beste interieuradvies

Neem vrijblijvend contact met ons op voor interieur- of kleuradvies

Vrijblijvende afspraak