RAW Stones

RAW Stones is ontstaan vanuit de zoektocht naar nieuwe mogelijkheden voor authentieke en unieke karakteristieke vloeren. Breng een stukje van de natuur in je huis met deze prachtige en unieke decoratieve stukken. Elke ruwe steen is met zorg geselecteerd en biedt een unieke textuur, kleur en vorm. Of je nu op zoek bent naar een eyecatcher voor je woonkamer, slaapkamer of kantoor, onze collectie RAW Stones zal zeker indruk maken. Bekijk nu ons assortiment en voeg een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan je interieur!

Unieke stenen

De RAW Stones vloeren bestaan uit natuurlijke materialen en hebben een duurzame en slijtvaste kwaliteit waardoor ze jarenlang meegaan. Deze vloeren zijn niet alleen zeer onderhoudsvriendelijk, maar door hun minimale dikte zijn ze ook geschikt voor vloerverwarming en geleiden ze warmte uitstekend. Als extra optie kunnen vloeren geleverd worden met een speciale coating, waardoor ze ook geschikt zijn voor toepassingen in badkamers, winkels, horecagelegenheden en wellness ruimtes.

Raw Stones: Diverse soorten

De stenen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende soorten stenen, namelijk:

 • Terpstra Stones: afdrukken van originele kasseien (kinderkopjes) in verschillende afmetingen.
 • Waaltjes: afdrukken van originele handgebakken waaltjes (bricks, waalformaat of 5-duimers) met een afmeting van 5 x 20 cm.
 • Abbey Stones en Abbey XXL: geïnspireerd op vloeren uit Abdijen en verkrijgbaar in verschillende afmetingen en structuren voor een speels patroon en unieke uitstraling.
 • Trappist: stenen met strakke lijnen en minder prominente voeg dan Abbey Stones, geschikt voor diverse interieurstijlen en minder ruw van structuur dan Abbey.
 • Triple: stenen met strakke lijnen en minder prominente voeg dan Abbey Stones en Trappist, geschikt voor diverse interieurstijlen en qua ruwheid tussen Abbey en Trappist in.

Verschillende kleuren

Elk beschikbaar model kan geleverd worden in zeven verschillende kleurencombinaties, namelijk:

 • Concrete
 • Mud
 • Clay
 • Volcano
 • Fossil
 • Mineral
 • Thunder

Raw Stones voordelen

Ontdek de voordelen van RAW Stones vloeren. Deze vloeren bieden verschillende voordelen, waaronder:

Duurzaamheid

RAW Stones zijn samengesteld uit natuurlijke materialen en zijn hierdoor zeer duurzaam en slijtvast. Deze vloer gaat jarenlang mee en behoudt zijn karakteristieke uitstraling. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruikgemaakt van hernieuwbare energiebronnen en worden afvalstromen geminimaliseerd. Met een RAW Stones vloer maak je dus niet alleen een esthetische, maar ook een ecologische keuze.

Onderhoudsvriendelijk

De vloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken en te houden, wat tijd en geld bespaart op lange termijn. Bovendien behoudt de vloer zijn karakteristieke uitstraling na iedere schoonmaakbeurt.

Geschikt voor vloerverwarming

Dankzij de minimale vloerdikte blijft de warmte goed behouden en kan deze gelijkmatig worden verspreid in huis. Dit zorgt voor een comfortabele en aangename sfeer in huis. Bovendien zorgt het gebruik van vloerverwarming in combinatie met RAW Stones vloeren voor een hogere energie-efficiëntie en lagere energierekeningen.

Maatwerk

Omdat het productieproces van volledig in eigen beheer is, kunnen de vloeren volledig naar wens worden samengesteld en geleverd als uniek maatwerk. Zo kun je jouw interieur een persoonlijk en uniek karakter geven.

Geschikt voor diverse toepassingen

RAW Stones kunnen worden geleverd met een speciale coating, waardoor de vloer geschikt is voor diverse toepassingen zoals badkamers, winkels, horecagelegenheden en wellnessruimtes.

Shop nu onze collectie RAW stones

Bezoek onze woonwinkel in Venhuizen, dicht bij Hoorn, en ontdek ons prachtige assortiment. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van de perfecte stenen om jouw interieur te verfraaien. Wij staan garant voor een unieke en persoonlijke winkelervaring, waarbij je met trots kunt zeggen dat jouw huis is ingericht met de hoogwaardige RAW Stones van Deco Enzo. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten helpen je graag.

Het beste interieuradvies

Neem vrijblijvend contact met ons op voor interieur- of kleuradvies

Vrijblijvende afspraak