Vermeer Meubelen

Vermeer Meubelen is gespecialiseerd in het transformeren van planken tot prachtige, op maat gemaakte meubelstukken. Met meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van meubels, is Vermeer Meubelen een betrouwbare producent die streeft naar een puur design met gebruik van natuurlijke materialen. Of je nu op zoek bent naar een op maat gemaakte tafel of kast, bij Vermeer Meubelen kunnen deze volledig worden samengesteld op basis van jouw wensen.

Nederlands design

Vermeer Meubelen heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van meubelen met een eigentijdse vormgeving en een sterke focus op puurheid. Onze meubelen worden gemaakt van natuurlijke materialen en kunnen volledig op maat worden samengesteld, inclusief diverse kleurafwerkingen. Modellen worden in eigen beheer ontwikkeld en hoofdzakelijk geproduceerd in Nederland, waardoor ze kwalitatief hoogwaardige meubelen kunnen leveren.

Meubels op maat

Vermeer biedt een ruim assortiment meubels aan, waaronder eettafels, salontafels, tv-meubelen en diverse soorten kasten. Dit Dutch design meubelmerk maakt alle meubels zelf, vanaf het begin tot het eindproduct. Daarnaast beschikt Vermeer over een eigen spuiterij, wat het mogelijk maakt om maatwerk te leveren. Tafels en kasten kunnen op maat worden gemaakt en veel van de meubels worden op verzoek in iedere gewenste kleur afgewerkt.

Shop nu Vermeer meubelen bij Deco Enzo

Bezoek onze woonwinkel in Venhuizen, dicht bij Hoorn, en zie ons assortiment van Vermeer meubelen. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van prachtige meubels. Wij staan garant voor een unieke en persoonlijke winkelervaring. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder.

Het beste interieuradvies

Neem vrijblijvend contact met ons op voor interieur- of kleuradvies

Vrijblijvende afspraak