Zonnelux

Zonnelux heeft zich al jarenlang bewezen als een vooraanstaand merk in de raamdecoratiebranche. Met het uitgebreide assortiment op maat gemaakte raamdecoratie bieden ze voor ieder individu passende raambekleding.

Creëer een prachtige sfeer met raamdecoratie

Ontdek het uitgebreide assortiment van Zonnelux, een toonaangevend merk op het gebied van hoogwaardige raamdecoratie. Raambekleding speelt een cruciale rol bij het creëren van de gewenste sfeer in je interieur. Bij Zonnelux begrijpen ze dat elk raam uniek is en verdient om in stijl aangekleed te worden. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor diverse raamtypes.

De producten van zijn van ongeëvenaarde kwaliteit zijn exclusief verkrijgbaar via de Zonnelux-specialisten in Nederland en België, wij zijn trots op het feit dat wij hierbij horen.

Ambacht in ieder detail

Bij Zonnelux wordt de raamdecoratie met zorg op maat gemaakt van hoogwaardige materialen. Maatwerk vereist flexibiliteit en vakmanschap en dat is precies wat wij bieden. In de Europese fabrieken produceren ze raamdecoratie met oog voor detail en ambachtelijke kwaliteit. Elk product wordt met de grootste aandacht vervaardigd.

Geschiedenis Zonnelux

Zonnelux heeft een rijke geschiedenis. In 1974 begon de oprichter, J.H. van Bladel, met de productie van jaloezieën. Met de tijd groeiden ze uit tot een vooraanstaande groothandel in pvc-lamellen. Tegenwoordig zijn ze uitgegroeid tot een van de toonaangevende aanbieders van op maat gemaakt raamdecoratie in de Benelux. Ze streven ernaar om voor elk interieur en elk raam een passende oplossing te bieden. Het assortiment is breed en divers, zodat ze aan de verschillende behoeften van hun klanten kunnen voldoen. Of je nu op zoek bent naar jaloezieën, gordijnen, rolgordijnen of andere vormen van raamdecoratie, bij Deco Enzo vind je de voor elk interieur en raam een passende oplossing.

Ontdek de uitgebreide collectie van Zonnelux

Bezoek onze woonwinkel in Venhuizen, dicht bij Hoorn en ontdek het prachtige assortiment van Zonnelux. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te assisteren bij het vinden van de beste producten. Bij ons ben je verzekerd van een unieke en persoonlijke winkelervaring, waarbij je met trots kunt zeggen dat je huis is verrijkt met de prachtige collectie van Zonnelux. Heb je verder nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat altijd klaar om je te helpen.

Het beste interieuradvies

Neem vrijblijvend contact met ons op voor interieur- of kleuradvies

Vrijblijvende afspraak