ZTAHL

ZTAHL is al ruim 20 jaar producent van handgemaakte stalen design verlichting. Alle collecties worden in eigen huis bedacht en ontworpen. De lampen zijn gemaakt van staal en worden volledig met de hand geproduceerd. Bij ZTAHL staat vakmanschap centraal binnen het bedrijf en dat specificeren ze door het toevoegen van maatwerk. Bovendien is een groot deel van dit merk te bewonderen in onze showroom. Je kunt persoonlijken langskomen in onze winkel.

ZTAHL: Onverzettelijke kwaliteit

Omdat ZTAHL lampen gemaakt zijn van duurzaam, onderhoudsvrij roestvrij staal, hebben ze een lange levensduur. Het blauw-staal is een natuurlijk materiaal, en elke lamp wordt met de hand vervaardigd, waardoor iedere lamp zijn eigen unieke karakter heeft. Bovendien wordt het staal in diverse lampen uit onze collectie gecombineerd met materialen als hout, metaal en stof, wat zorgt voor opvallende contrasten.

Eigenzinnig design

Wat ZTAHL lampen echt uniek maakt, is hun gedurfde en eigenzinnige ontwerp. ZTAHL laat zich inspireren door opkomende trends in interieurdesign en vertaalt deze inspiratie naar stalen producten met krachtige en karakteristieke ontwerpen. Een ZTAHL lamp voegt een krachtig element toe aan elke woning. Ze voelen zich volledig verantwoordelijk voor zowel het perfecte ontwerp als de perfecte uitvoering, waardoor elke eigenzinnige lamp een krachtig statement maakt in elk interieur.

Handgemaakt

Alle ZTAHL lampen worden met de hand gemaakt. Het ontwerpen, lassen en verfijnen is een proces dat ze volledig in eigen beheer uitvoeren. Hierdoor kan de fabrikant te allen tijde de kwaliteit van jouw product garanderen. Bij ZTAHL gaat het niet alleen om kwaliteit, maar om ZTAHL zelf, een prachtige collectie.

Bekijk de unieke collectie van STAHL

Kom langs in onze woonwinkel in Venhuizen, vlakbij Hoorn, en ontdek het prachtige assortiment van ZTAHL. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte meubels om jouw interieur te verfraaien. We bieden een unieke en persoonlijke winkelervaring, zodat je met trots kunt zeggen dat jouw huis is ingericht met de hoogwaardige meubels van ZTAHL. Heb je nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten helpen je graag verder.

Het beste interieuradvies

Neem vrijblijvend contact met ons op voor interieur- of kleuradvies

Vrijblijvende afspraak