Filteren
 • Categorieen

Een andere sfeer in huis.
of gaat u binnenkort verhuizen? Wij kunnen helpen!

Contact

Winkel

Een andere sfeer in huis, of gaat u binnenkort verhuizen?

 • Welke kleuren en verfsoorten geven net dat speciale effect dat u zoekt?
 • Maakt deze kleur de kamer nu groter of kleiner?
 • Hoe maak ik nu die landelijke of juist moderne sfeer?
 • Wat voor soort bank moet ik dan nemen en welke stof?

Zo maar een paar vragen die misschien bij u leven.

Bij DECO ENZO in de showroom staan diverse stoelen, tafels en banken. Wij zijn dealer van diverse vooraanstaande merken, waarvan wij vrijwel hun hele assortiment kunnen leveren. Naast bijvoorbeeld Hoffz, Richmond, Vermeer, Inno Zitmeubelen en Nix Design, is ‘CANAPE de maison’ één van onze laatste toevoegingen. Met dit merk onderscheiden wij ons door voor u een bank op maat samen te stellen.

Wij kunnen u in de winkel de diverse zitdieptes, hoogte van de rugleuning, de diverse vullingen voor zowel de zitting als de rugleuning demonstreren. Ook heeft u keuze uit verschillende armleuningen en dan hebben we het nog niet ééns over de honderden soorten stoffen en afwerkingen. Wij hebben ruime keuze voor zowel de landelijke als de moderne woning.

En dit alles voor een zeer betaalbare prijs! Komt u eens vrijblijvend proef zitten!

Woonaccessoires

DECO ENZO is sterdealer van de verfmerken Pure & Original en WONEN Landelijke Stijl. Dit zijn professionele kwaliteitsverven met natuurlijke pigmenten. Wij mogen deze verf zelf mengen en kunnen dus uit voorraad leveren.

De juiste verfkleur kiezen die past in de woonsfeer die men voor ogen heeft is niet altijd makkelijk. Sfeer en uitstraling valt of staat met de juiste verf kleurkeuze. Wij geven daarom ook kleuradvies aan huis. Bij ons in de winkel kunt u de diverse mogelijkheden zien:

 • Fresco-Kalkverf
 • Classico-krijtverf
 • Marrakech-verf met tadelakt uitstraling
 • Traditional paint-lakken
 • Floorpaint-vloerverf
 • Behang

DECO ENZO is vooraanstaand dealer van Raw Stones. Het merk Raw Stones is ontstaan vanuit de zoektocht naar nieuwe mogelijkheden voor authentieke en karakteristieke vloeren. Binnen Raw Stones is daarvoor een uniek productieproces ontwikkeld. Hiermee kunt u de kenmerkende straatjes uit de Méditerranée met die robuuste en warme uitstraling naar uw huis of bedrijfsruimte brengen.

Onderhoudsvriendelijk

Raw Stones kunnen geleverd worden met een speciale coating, dit maakt de vloer uitermate geschikt voor bijvoorbeeld badkamers en onderhoudsvriendelijk. Dankzij een minimale vloerdikte is ook het gebruik van vloerverwarming mogelijk. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten.

Omdat het productproces volledig in beheer van DECO ENZO is wordt er maatwerk geleverd. Hierdoor krijgt u exact de unieke vloer met karakteristieke en warme uitstraling die u wenst!

Accessoires